HUISREGELS

 

  1. Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend en staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht  van cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen. In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van Massagepraktijk El Cuerpo na elke behandeling gereinigd.

 

  1. Om ontspannen de praktijk in te stappen, adviseer ik u om op tijd te komen. Trek makkelijke kleding aan en draag zo min mogelijk sieraden. Zet tijdens de behandeling uw mobiele telefoon uit.

 

  1. Tijdens de eerste afspraak stel ik u vragen (anamnese) over ziekte, lichamelijke conditie, medicijngebruik, leefgewoontes en uw verwachtingen van de massage of behandeling. U bent zelf verantwoordelijk voor het geven van (juiste) informatie. Aan de hand van deze informatie, maar ook tijdens de behandeling, kan ik besluiten u niet (verder) te behandelen en u doorverwijzen naar een arts of specialist. Heeft u klachten en twijfelt u of je gemasseerd mag worden? Vraag dit dan eerst na bij je arts.

 

  1. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. Alle informatie die u voor, tijdens of na een behandeling met mij deelt of aan mij toevertrouwt is vertrouwelijk en deel ik niet met anderen.

 

  1. Massagepraktijk El Cuerpo is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.

 

  1. Massagepraktijk El Cuerpo behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

 

  1. Massagepraktijk El Cuerpo is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

 

  1. Een afspraak die u telefonisch of via e-mail maakt is bindend en kan alleen telefonisch worden verzet of afgezegd. Tot uiterlijk een dag van tevoren kunt u een afspraak kosteloos verzetten of afzeggen. Bij afzeggen of verzetten op de dag zelf breng ik 100 % van de behandelingskosten in rekening.

 

  1. De prijzen zijn inclusief 21% BTW.  Reiskostenvergoeding: bij >10 km wordt € 0,19  per kilometer berekend.
  2. Massagepraktijk El Cuerpo geeft geen erotische en geen medische massages. Het wordt niet op prijs gesteld dat dit tijdens een         massage gevraagd wordt. Massagepraktijk El Cuerpo behoudt zich het recht om de behandeling te staken.

Maak een Gratis Website met JouwWeb