Mijn naam is Juan Jesús Mesa Grosso. Ik kom oorspronkelijk uit Cádiz (Zuid-Spanje) en ben quiromasseur.

Masseren, sporten en natuurtherapie zijn altijd mijn passie geweest.  Na met succes de opleiding van Docent Lichamelijke Opvoeding aan de Universiteit van Cádiz te hebben afgerond, heb ik vervolgens besloten de opleiding van Therapeutische Quiromassage  aan het opleidingscentrum AMACVI in Barcelona te volgen. Tot slot heb ik de opleiding voor Natuurgeneeskunde aan het opleidingscentrum NATURE in Valencia gedaan.

In de periode 2000 tot 2006 heb ik in Spanje met veel plezier zowel parttime als fulltime als sport- en quiromasseur gewerkt.

In 2006 ben ik naar Nederland verhuisd en heb de eerste jaren gebruikt om te integreren en me de Nederlandse taal machtig te worden.

Na een intensieve opleiding, die tevens als opfriscursus diende, heb ik in 2016 mijn diploma voor Sport & Wellness massage behaald en sta ik officieel geregistreerd als NGS sportmasseur. Dit heeft tot gevolg gehad, dat ik heb besloten voor mezelf te beginnen onder de naam El Cuerpo Quiromassage, met als doel quiromassage ook beetje bij beetje bekend te maken in Nederland.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb